Home

iWings, we make it visible

iWings is gespecialiseerd in het leveren van verscheidene diensten door gebruik te maken van UAV’s (Unmanned Aerial Vehicles) of drones.

Wij voeren opdrachten uit voor o.a. de Oil & Gas sector, Energy sector, Constructie / Bouw sector en verschillende andere domeinen.

Onze nadruk ligt op het innovatief inzetten van UAV’s om uw assets of projecten nog beter in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat dit op een zo veilig en efficiĆ«nt mogelijke wijze uitgevoerd wordt waarbij u als eindklant een optimaal eindresultaat bereikt. Het uitvoeren van inspecties, opnames of algemene data capturing wordt daarom ook enkel uitgevoerd door opgeleide en gecertifieerde RPAS Klasse 1 piloten.

Onze jarenlange ervaring in de bouw- en olie en gas sector zorgt voor een correct verloop van de opdrachten in functie van veiligheid, risico analyses, omkadering van het project, focus op de juiste onderdelen en vooral een praktijkgerichte aanpak van de opdrachten.

Door het inzetten van UAV’s zal u niet enkel een enorme tijdswinst merken met haarscherpe beelden als resultaat maar tevens ook een daling in operationele kosten door het elimineren van verschillende randvoorwaarden.

iWings staat voor innovatie en inspectie, waarbij we het verschil maken door jarenlange praktijkexpertise in verschillende domeinen. Uw asset of project is onze zorg!